De gevel weer als nieuw met A1 Maatwerk uit Den Haag

De gevel is het visitekaartje van uw woning. Maar regen, wind, mos, algen en uitlaatgassen laten de buitenmuren er lelijk uitzien. Aannemersbedrijf A1 Maatwerk uit Den Haag laten uw pand er weer als nieuw uitzien.

Offerte aanvragen

Onderhoud, voegen, reiniging en renovatie

We zijn gespecialiseerd in het vervangen van oude voegen in monumentale panden en de wat oudere herenhuizen, maar ook in andere woningen komen we alle soorten voegen vernieuwen. Voor reiniging gebruiken we de beste en milieuvriendelijkste producten. Met onze professionele steigers, netten en bedrijfsstofzuigers kunnen we elke gevel onderhouden.

gevel en voegwerk

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

  gevelreiniging of sandwash

  repareren van zetscheuren en muurankers

 vocht- en vuilafstotend maken van de gevel

  voegen

  schoorsteenrestauratie

Onderhoud, voegen, reiniging en renovatie

Betonrot

Betonrot is helaas een veelvoorkomend probleem bij balkons. Vaak ontstaat dit doordat de versterking in het beton begint te roesten, wat het beton kan laten barsten. Wij hebben de specialist in huis om dit professioneel te renoveren. Stalen balken behandelen en vernieuwen we vakkundig.

tip

Tip

Gevelreiniging valt onder gewoon onderhoud en is daarom voor de meeste woningen vergunningsvrij. Woont of bent u in het bezit van een monumentaal pand? Dan heeft u meestal wel een vergunning, de zogeheten omgevingsvergunning, nodig. Deze kunt u aanvragen bij de gemeente.