Bij A1 Maatwerk in Den Haag gaat het van een leien dak

Heeft u een zinken dak, of juist een van koper? Een plat dek of een hellende? Voor de medewerkers van aannemersbedrijf A1 Maatwerk uit Den Haag maakt het niet uit, want ze zijn gespecialiseerd in alle dakbedekkingen.

Offerte aanvragen
daken vervangen

Daken vervangen, repareren of renoveren

Geen dak is voor onze dakdekkers te gek. We plaatsen alle soorten daken, zoals zinken, leien, koperen of bitumen. Schade of lekkage aan uw dak door een storm? We repareren plaatselijk of vervangen het gehele dak.

We zijn gespecialiseerd in het renoveren van monumentale panden en herenhuizen. Op onze eigen zinkwalsen maken we zinkstroken en solderen wij nog op ambachtelijke manier uw goten, wangen, dakkapel of balkons. Tijdens het renoveren is het ook mogelijk om dakisolatie aan te laten brengen, een goede manier om energie te besparen.

Schoorsteen Een schoorsteen geeft echt sfeer aan een huis. Helaas vergen ze wel onderhoud. Is uw schoorsteen aan vervanging of reparatie toe? We plaatsen nieuwe betonplaten, kapjes, voegen of loodslabben, zodat u in de koude maanden weer volop van de warmte kunt genieten.

Dakterras Een heerlijk dakterras waar u met familie en vrienden geniet van de avondzon. Altijd al van gedroomd? Zonder probleem maken wij een dakterras met houten vloeren, hekken, plantenbakken of dikkere dakbedekking. We leveren ook dakluiken en nieuwe trappen.

tip

Tip

U daken laten isoleren is vaak een flinke investering. Wist u dat er subsidiepotjes bestaan? Misschien komt u daar wel voor in aanmerking. Als u er zelf niet uitkomt, kijkt A1 Maatwerk dit graag voor u na.