A1 Maatwerk stuukt aan een stuk door

Plafonds en muren stuken, monumentale panden renoveren, pleisterwerk aanbrengen of de woning voorzien van spachtelputz: A1 Maatwerk uit Den Haag stuurt elke dag wel een van onze stukadoors op pad om een huis weer volledig op te knappen.

Offerte aanvragen

De werkzaamheden van onze stukadoors

Een mooie gladde muur, direct klaar om te sauzen? De stukadoors van A1 Maatwerk uit Den Haag hebben de klus zo geklaard.

Stuken van badkamers, toiletten en keukens
Allereerst maken we de muren volledig haaks en creëren we perfecte hoeken van 90 graden. Met behulp van speciale lange waterpassen stuken we rechte muren. Alleen dan kan er bijvoorbeeld strak getegeld worden of een badmeubel mooi worden geplaatst.

Stuken van andere ruimtes We beginnen met het voorlijmen van de muren en plafonds. Zitten er barsten, dan brengen we polyesterband aan. Op alle binnenmuren brengen we aan de bovenzijde polyesterband aan, zodat u geen scheuren zal krijgen. Daarna stuken we de muren glad, strak en sausklaar.

Sauswerk
Hebben we uw muren gestuukt, dan kunnen we ze direct sauzen. Bij voldoende meters zullen we dit spuiten voor een extra strak resultaat.

Ornamentenplafonds Heeft u in uw monumentale pand of hoge herenhuis mooie ornamentenplafonds? Die wilt u graag in het oog laten springen. Wij restaureren bestaande ornamentenplafonds, zonder dat deze volledig vervangen hoeven te worden. Voor een redelijke prijs brengen we een geheel nieuw ornamentenplafond aan.

Voor

Na

tip

Tip

Stuken biedt tevens de mogelijk om eventueel uw elektra te verplaatsen, in te frezen of zonder hinderlijke kabels uw sfeerverlichting aan te brengen. Wij kunnen dit voor u verzorgen.

tip

Tip

Wist u dat het schilderwerk valt onder het lage btw-tarief van 6%? Dat scheelt weer in de kosten.