Met aannemersbedrijf A1 Maatwerk uit Den Haag komt u goed uit de verf

Wordt het tijd om uw huis weer eens te schilderen of heeft u zin in een fris nieuw kleurtje? We komen langs voor al het binnen- en buitenschilderwerk.

Offerte aanvragen

Schilderwerkzaamheden

Nieuwe kozijnen of hekken laten plaatsen? Ze zijn helemaal mooi na het schilderwerk van aannemersbedrijf A1 Maatwerk uit Den Haag. Behalve al het houtwerk schilderen we ook uw muren of plafonds. We maken gebruik van kwalitatieve materialen en de beste verfsystemen. We zijn gespecialiseerd in het schilderen en renoveren van monumentale panden en oudere herenhuizen. Wij werken met Sikken en Sigma verven, het beste wat er is!

Schilderwerkzaamheden
Sauswerk

Onze schilders maken alle muren en plafonds schoon en vetvrij. Eventueel worden ze voorgelijmd. Daarna beginnen we met het sauswerk, waarvoor we met een zeer goede kwaliteit latex werken. Hebben wij de muren of plafonds zelf gestuukt? Dan bieden we u aan om voor dezelfde prijs de muren te spuiten voor een strak resultaat.

Schilderwerkzaamheden
Allround aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf A1 Maatwerk kan ook nieuwe hardhouten

kozijnen

voor u verzorgen maar ook zijn wij gespecialiseerd in

houtrotreparaties

. Wij leveren dit vakkundig en snel. Zo hoeft u dus niet meerdere bedrijven op elkaar af te stemmen, maar heeft u een bedrijf voor al uw klussen: A1 Maatwerk uit Den Haag.

tip

Tip

Wist u dat het schilderwerk valt onder het lage btw-tarief van 6%? Dat scheelt weer in de kosten.

tip

Tip

Voor een kleine meerprijs kunnen wij een matte muurverf leveren waar u zelfs probleemloos tomatenketchup van kunt verwijderen!