Nieuwe kozijnen? Een klus voor ons in Den Haag

Al onze kozijnen worden van geselecteerd hardhout vervaardigd. Zijn de kozijnen in uw monumentale pand of herenhuis aan vervanging toe, dan levert A1 Maatwerk kozijnen met dezelfde uitstraling. Zo behoudt u het klassieke aanzien van uw woning.

Offerte aanvragen

Kozijnen voor binnen en buiten

We leveren kozijnen met dezelfde uitstraling als de kozijnen die in uw woning hebben gezeten, maar wel voorzien van nieuwe technieken en gemakken. Zo monteren we bijvoorbeeld de kozijnen met klassiek freeswerk en krijgt u een driepuntssluiting op de deur. Alle tochtstrips zijn onzichtbaar in het kozijn weggewerkt, onze specialiteit! Bij onze diensten is ook de klassieke binnen-afwerking inbegrepen.

kozijnen vervangen

Uw kozijnen van een lik verf laten voorzien? Een van onze schilders brengt direct na plaatsing de gewenste kleur en lak aan.

Schuifraam Onze authentieke hardhouten schuiframen met dubbelglas, tochtvrij en zonder touwen zijn uniek in Den Haag en omgeving. Onze aannemers geven uw ramen dezelfde uitstraling, maar van alle gemakken voorzien.

tip

Tip

Twijfelt u nog tussen houten of kunststof kozijnen? U verwacht het misschien niet, maar hardhouten kozijnen gaan veel langer mee dan kunststof kozijnen. Daarbij moeten kunststof kozijnen bij beschadiging volledig worden vervangen, terwijl een houten kozijn gedeeltelijk kan worden gerepareerd. Scheelt ook weer in de portemonnee.