A1 Maatwerk in Den Haag is het bedrijf voor elke klus

Van het stuken van de muren tot het renoveren van voegwerk of het plaatsen van een dakuitbouw: A1 Maatwerk in Den Haag heeft de specialisten in huis voor elke klus. Uiteraard hoort daar een goede service en advies op maat bij.

Uitbouw

Uitbouw

We maken diverse uit- of aanbouwen, onder meer serres, veranda’s, erkers, dakterrassen, dakopbouwen en dakkapellen.

Badkamers

Badkamers

Een badkamer met mozaïektegels of strak design? Wij verzorgen uw compleet nieuwe badkamer en toilet in elke gewenste stijl.

Daken

Daken

Wij vervangen, repareren en renoveren alle soorten daken zoals zinken, leien, koperen en bitumineuze dakbedekking.

elektra

Elektra

Een spotje ophangen of de totale elektrische installatie laten vervangen: onze ervaren elektriciens komen naar u toe.

Gevel- en voegwerk

Gevel- en voegwerk

We zijn gespecialiseerd in het vervangen van oude voegen in monumentale panden, oudere herenhuizen en grachtenpanden.

Kozijnen

Kozijnen

Al onze kozijnen zijn gemaakt van geselecteerd hardhout. Indien u wenst, vervangen wij uw kozijn in de originele klassieke staat.

loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Wij werken met modernste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat al het leidingwerk, 100% waterdicht en vaak onzichtbaar wordt weggewerkt

Plafonds & wanden

Plafonds & wanden

Wij plaatsen diverse wand- en plafondsystemen. Onze specialiteit is ornamentenplafonds in authentieke staat herstellen.

Schilderwerk

Schilderwerk

Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk bent u bij ons op het juiste adres. Wij werken alleen maar met de beste producten zoals Sikkens en Sigma verven

Stuken

Stuken

Een supergladde gestuukte muur die ook nog eens sausklaar is? Met ons aannemersbedrijf uit Den Haag is de klus zo geklaard.

 

 

Tegelen

Tegelen

Een klein toilet of de gehele vloer: wij draaien onze handen niet om voor het betegelen van grote of kleine ruimtes. Ook kunnen wij op de degelijke, traditionele manier nog tegels zetten, zelfs op afschot.
 

Timmerwerk

Timmerwerk

Zowel in monumentale panden als andere huizen verzorgen we al uw timmerwerkzaamheden. Ook brengen wij indien nodig al het klassieke lijstwerk terug.

 

Aanvullende diensten

Opleveren
Heeft u net uw huis drastisch laten verbouwen of gaat u verhuizen? Dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. Laat uw huis onze zorg zijn: voor een redelijke prijs laten we uw woning professioneel schoonmaken, zodat deze er spik en span uitziet bij oplevering of om uw vernieuwde huis aan familie en vrienden te laten zien.

Interieuradvies en -begeleiding
Een verbouwing is een flinke investering waar u de juiste mensen voor wilt inzetten. A1 Maatwerk heeft specialisten op elk gebied, zodat we op alle vlakken met u mee kunnen denken: zitten de stopcontacten op handige plekken, hoe is het met het schilderwerk gesteld en let op dat u nog geen plintjes plaatst als u nog een parketvloer wilt aanschaffen. We helpen u met alle details.

Schoonmaak

Meer weten over onze diensten of direct een vakman van A1 Maatwerk uit Den Haag bij u thuis aan de slag laten gaan?