Veel keus met de tegelzetters van A1 Maatwerk

Groot of klein, mozaïek of strak, wit of een kleurtje: tegels zijn er in diverse soorten, maten en kleuren. Wat u ook kiest, onze aannemers uit Den Haag zorgen voor de perfect betegelde vloer of muur.

Offerte aanvragen

Tegelwerk voor elke ruimte

Een ruimte ziet er pas mooi uit als het tegelwerk er perfect bij staat. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? We adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het ontwerpen en betegelen van uw ruimte.

Grote of kleine oppervlakten? Dat maakt ons niet uit. Voor elke klus leveren we de beste kwaliteit. Zo brengt ons aannemersbedrijf uit Den Haag kleine en strakke voegen aan, zodat het tegelwerk er prachtig uitziet.

Klassiek tegelwerk
Wij kunnen nog op de klassieke manier tegels zetten in het zand-cement met b.v. de douche vloer op afschot naar de drain. Zonder extra laagjes egalisatie of lijm, met het risico dat e.e.a. later los komt of gaat lekken. Ook voor grote vloeren draaien wij onze handen niet om.

tip

Tip

Kimmen: Veel tegelzetters voegen voor het gemak de naden tussen de vloer en muren onderling in de hoeken af. Om het kitwerk langer te laten zitten, nemen wij de extra moeite om ze open te houden. Zo is uw badkamer pas echt af. wij behandelen de vloer en muren in de natte ruimtes, zoals toiletten en badkamers, dusdanig van te voren dat de tegels er nooit meer af kunnen komen!